Top 10: Spil, Man Bliver Klogere Af

Noget af det bedste i livet er de aktiviteter, som man ikke alene har det sjovt med, men også udvikl

Uploaded af brainfitness.dk d. 20. February 2021
Billede af: Pixabay

Noget af det bedste i livet er de aktiviteter, som man ikke alene har det sjovt med, men også udvikler sig ved. Dette kunne for eksempel være spil, der ikke alene er underholdende, men også direkte udvikler dig kognitivt, altså gør dig klogere i en eller anden forstand.

Der er mange måder at blive klogere på. Man kan lære masser af historie fra nogle spil, tilfældig viden fra andre, tal fra en tredje osv.

Vi har lavet en liste over nogle af de spil, der udvikler og udfordrer din hjerne mest.

1. Kinesisk Mahjong

2. Scrabble Krydsordsspil

3. Sudoku

4. Of Course!: The Greatest Collection of Riddles Brain Teasers For Expanding Your Mind

5. Rubiks Cube

6. Ultimate Mind Games: With over 400 puzzles

7. Latice Board Game, Deluxe Edition

8. Skak

9. Monopoly

10. Ticket to Ride

Ovenstående er alle spil, nærmere bestemt brætspil, der både er enormt sjove og underholdende, samtidig med at du træner din hjerne og bliver klogere. Derfor kan det også være en rigtig god aktivitet at spille dem med din familie, hvis du gerne vil udfordre og udvikle dem.

Børn kan også have stor gavn af at spille det, da det øger koncentrationsevnen, og træner hjernen til at tage stilling til komplekse problemstillinger.

Tak til Perlen Odense, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Sif Jakobs eller utallige andre gode varer. Tak til Perlen Odense det betyder meget for os.