Hvordan Får Man Bedre IQ?

Det er ikke kun kroppens muskler, som du kan træne og gøre større. Du kan også træne din IQ. Hvordan

Uploaded af brainfitness.dk d. 03. November 2020
Billede af: Pixabay

Det er ikke kun kroppens muskler, som du kan træne og gøre større. Du kan også træne din IQ. Hvordan får man bedre IQ? Det gør du ved at træne den. 

Du kan træne din IQ ved at gøre en lang række ting. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få en bedre IQ, så kan du se det herunder.

Sådan får du en bedre IQ

Først og fremmest så skal du sørge for, at din hjerne får tilstrækkelig med ilt og næring. Motion er faktisk også vigtigt for din hjerne, så sørg for, at du også motionerer regelmæssigt.

Arbejder du meget stillesiddende, så er det en god ide, at du regelmæssigt rejser dig og bevæger dig. Det er med til at forbedre din koncentrationsevne. 

Sørg derfor altid for at få en tilpas mængde søvn, samt mindsk dit stressniveau. Stress har en markant negativ påvirkning på din IQ.

Når du vil træne din hjerne, så skal du gøre det konsistent - altså på fast basis, da træningen skal fortsætte, for at du kan opretholde effekten af det.

Her skal du lave en række øvelser, som kræver, at du skal tænke og lære. Her skal du hele tiden forsøge at lave noget, som er lidt svært. Derved lærer du din hjerne at tænke og arbejde i disse baner.

Tænk her på små børn, der hele tiden lærer nye ting. Udsætter du din hjerne for det løbende, så kan du træne den og dermed opleve, at du får en højere IQ med tiden.